lunes, marzo 16

FANJAC Barcelona. Escola de pares: Les sobreexcitabilitats i els nens amb altes capacitats

LES SOBREEXCITABILITATS I ELS NENS AMB ALTES CAPACITATS


Impartit per: Sandra Tarragó

La xerrada té per objectiu explicar i entendre que són les sobreexcitabilitats i com afecten a nens i nenes amb altes capacitats.

Primerament desenvoluparem el marc teòric fent referencia a la teoria de Dabrowski sobre la “desintegració positiva” per veure d’on venen aquestes sobreexcitabilitats i com són una condició necessària per al desenvolupament emocional de les persones.

A partir dels coneixements sobre aquesta teoria i aportacions d’altres autors, plantejarem  un esquema sobre els diferents comportaments socials que trobem en els nens i nenes amb altes capacitats com a conseqüència de les sobreexcitabilitats.

La part final de la xarrada intentarà orientar i donar sortides al nens i nenes amb altes capacitats per ajudar a conviure i aprofitar el potencial de les sobreexcitabilitats.



INSCRIPCIÓ:

L'escola de pares es gratuïta per a socis i té un preu de 10 € per persona per als no socis.

IMPORTANT:
Els professors de les famílies també tindran la entrada gratuïta si han estat convidats per alguna família sòcia. De tota manera, demanem que es facin les inscripcions i que s'indiqui quina família els ha convidat. Per tant, famílies: convideu als professors dels vostres fills.

Com sempre, disposem de ludoteca per als petits durant l'escola. Es gratuïta per a socis i té un preu de 3 € per nen per als no socis.

La inscripció es important i obligatòria, ja que necessitem organitzar l'espai i la contractació dels monitors de la ludoteca.

Os posem un enllaç per a la inscripció:

https://sites.google.com/site/webfanjaccat/escola

DATA I HORARI

Dissabte 21/03/2015 de 17:00 horas a 19:00 horas.


LLOC

Seu de FANJAC Barcelona, al Casal de Barri de Sant Andreu de Palomar
Antiga Fabra i Coats
c/ Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona